ONS VERHAAL
KEEK is ontstaan in 2008 vanuit een passie voor eerlijk, smaakvol eten en gastvrijheid.
​
Toen ik net 24 was opende ik de deuren van KEEK, toen nog alleen een lunchroom aan de Twijnstraat.
Ik wist nog weinig van ondernemen, maar ik had de ambitie om een vriendelijke plek te creëren waar we zoveel mogelijk zelf zouden maken van enkel biologische ingrediënten. Deze ambitie is nooit verdwenen.
Ambacht, duurzaamheid en gastvrijheid staan nog altijd centraal bij KEEK.
KEEK is langzaam gegroeid van een kleine lunchroom naar 3 locaties in de binnenstad.
We zijn onze keuken achterna gegroeid.. eerst maakten we alles op de Twijnstraat in een keuken van 2 m2.
We gingen steeds meer maken en verhuisden naar de Oudegracht waar we in de grote werfkelder ons geluk niet op konden, maar toen we ook brood en klein brood gingen maken werd het tijd voor een kleine maar professionelere stadsbakkerij, en zo ontstond de Springweg.
Inmiddels is mijn partner Erik een vaste bakker, sous-chef en mede eigenaar van KEEK en wordt KEEK gerund door de bedrijfsmanager, de chef en de locatiemanagers, waarvan velen al jarenlang aan KEEK verbonden zijn.
Zelf ben ik begonnen met een opleiding voor biologische tuinbouw om nog meer de diepte in te duiken op gebied van goede voeding en om te kijken of we wellicht in de toekomst ook eigen bio groenten en fruit kunnen verbouwen.
Zo blijven onze dromen en idealen zich ontwikkelen, houden we onszelf bezig en KEEK speciaal :)
​
Groet & liefs!
Maria