ONS VERHAAL
KEEK is ontstaan in 2008 vanuit een passie voor eerlijk, smaakvol eten en gastvrijheid.
​
Toen ik net 24 was opende ik de deuren KEEK, toen nog alleen een lunchroom aan de Twijnstraat. Ik wist nog weinig van ondernemen, maar ik had de ambitie om een vriendelijke plek te creëren waar we zoveel mogelijk zelf zouden maken van enkel biologische ingrediënten.
Deze ambitie is nooit verdwenen. Ambacht, duurzaamheid en gastvrijheid staan nog altijd centraal bij KEEK.
KEEK is langzaam gegroeid van een kleine lunchroom naar 3 locaties in de binnenstad.
We zijn onze keuken achterna gegroeid.. eerst maakten we alles op de Twijnstraat in een keuken van 2 m2.
We gingen steeds meer maken en verhuisden naar de Oudegracht waar we in de grote werfkelder ons geluk niet op konden, maar toen we ook brood, croissants, scones en nog meer kleine bakkerij producten gingen maken werd het tijd voor een kleine maar professionelere stadsbakkerij, en zo ontstond de Springweg.
Inmiddels staat er een fantastisch team dat samen met de bedrijfsmanager, de Chef en de locatiemanagers KEEK runnen.
Zelf ben ik nog altijd betrokken bij KEEK. Daarnaast probeer ik mijn kennis uit te breiden over biologische tuinbouw, om nog meer de diepte in te duiken op gebied van goede voeding.
Ik blijf onverminderd enthousiast over ambacht, goede voeding en gastvrijheid en hoop nog jaren door te mogen met KEEK.
​
Groet & liefs!
Maria