Organic Eatery & Bakery
 

 

Biologisch lunchen en ontbijten in Utrecht

 
 
KEEK-20.jpg
 

KEEK - de lunchroom

In onze lunchroom kun je genieten van 100% biologisch eten; ambachtelijk bereid en geserveerd met vriendelijke service.

 

 
 

Menu

 

Geef je reservering door!

De reservering is pas definitief als we deze per mail/telefonisch hebben bevestigd. We reageren z.s.m. op je reservering. Let op! Reserveringen zijn alléén mogelijk doordeweeks van maandag t/m vrijdag.  

 

Lieve woorden voor KEEK:

"Fantastisch biologisch lunchtentje! Heerlijk eten, gezond en biologisch. Ook suikervrije, glutenvrije en lactose vrije opties. Erg vriendelijke bediening, gratis WiFi, leuke tijdschriften en lekker relaxte sfeer. Ook leuk met kinderen!"

-  Val (via Tripadvisor)  

 

"Geef je de voorkeur aan biologische en organische producten, dan moet je zeker even langs Kunst en Eerlijke Koffie, oftwel KEEK!"

- Betty's Kitchen

 

"Al bij de eerste hap van mijn broodje ben ik fan van zowel de citroenroomkaas als mijn sapje met appel, wortel, biet en gember"

- Hotspotjes

De taarten zijn zelfgemaakt en dat proef je. De brownie is hemels en de worteltaart kun (mag) je niet laten liggen. Om de sugar overload te compenseren, staan er ook lekkere sapjes en smoothies op de kaart, zoals de smoothie met yoghurt, framboos, sinaasappel en honing (yum!). Ook lekker als ontbijt by the way.

- Barts Boekje